tiistai 14. marraskuuta 2017

Essence: Step into magic wonderland

Tänään tokmannilla asioidessani, jotenkin taas ajauduin kosmetiikkaosastolle. Huomasin, että Essenceltä oli tullut uusi meikkisarja, 'Step into magic wonderland'. Sarja sisältää ilmeisesti jonkin sorttisia joulusesonkituotteita. Teemana glitter glitter glitter. Ostin hopean glitterhuulipunan, hopeisen huuli-/silmäkynän ja hopeisen highlighterin.

Highlighter: 01 Sprinkle fairy dust wherever you go /Tokmanni 4,39€
Huulipuna: 01 Chrome into my life /Tokmanni 3,09€
Rajauskynä: 02 Chrome into my life /Tokmanni 2,19€

Huulipuna on hyvin glitterinen, niinkuin kuvasta saattaa nähdä. Yksinään se ei mielestäni näytä järkevälle. Pohjaväri on aika "läpinäkyvä". Kokeilin punaa toisen päälle, se oli melkoista sotkemista. Huulipuna vain sotkeutui toiseen, eikä glitteri näyttänyt enää hopeiselle. Kokeilin alla myös vähän "tiukempaa" mattaa huulipunaa, mutta ei toiminut sen paremmin. Huulipuna tuoksuu jollekkin makealle, mutten saa päähäni mille. Tuoksu ei kuitenkaan ole häiritsevä. Pakkauskoko on 3,8g/0.13oz.


P.S. En ole näiden 15v aikana oppinut laittamaan huulipunaa sotkematta koruja..


Rajauskynä on pehmeä ja helposti levittyvä. Runsaasti pigmenttiä. Itseasiassa kokeilin kaikkia näitä käteeni jokunen tunti sitten, rajauskynän jälki on edelleen paikoillaan eikä tunnu hirveämmin sotkeutuvan. Pakkauskoko in 1,3g/0.04oz. Kynän runko on muovinen, sitä ei pysty teroittaa, mutta en ole vielä keksinyt miten kynää ruuvataa ulospäin. Mikäli ei voi niin tuote ei ole kovin pitkä kestoinen..

Huulipuna / Rajauskynä / Highlighter


Highlighter vaikutti aika perus tuotteelta, ei herättänyt suuria tunteita, mutta toimi. Tuotteen takapuolella lukeekin; Silver highlighter for a soft shiny glow. Tämän ei kai siis ole tarkoituskaan olla super intensiivinen. Highlighterissa oleva glitteri on kyllä aika isoa, että sen puoleen se ei ehkä toimi ihan perus arkimeikissä. Tai no miks ei. Laittaessa hieman pölisevä. Pakkauskoko on 9g/0.31oz.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...