sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Holika Holika Pure Essence Sheet Mask - Lemon

Eleven.fi, 2,50€


Joulunjälkeisistä aleista ostelin vähän sitä sun tätä, muun muassa tällaisen Holika Holikan kangasnaamion. Nyt saunan jäljiltä naama tuntui niin kuivalta, että oli hyvä hetki pistää kokeiluun.

Ihan ensiksi, pakkaus on mielestäni kiva. Jostain syystä tykkään tuotteista mitkä on pakattu tämmöiseen mattapintaiseen pakettiin. En tiedä miksi, koska ei sillä loppupelissä ole edes merkitystä.

Naamio oli äärimmäisen helppo avata, vetämällä kulmia eri suuntiin. Se oli iso plussa! Vihaan kulmien repimistä, kun saksiakaan ei koskaan ole silloin likellä kun niitä tarvisi. Naamion seerumi tuoksuu miellyttävästi sitruunalle, ei liian voimakas. Pussissa se tuoksuu enemmän, mutta kun naamion laittaa naamalle niin ei juuri edes huomaa. Naamio itsessään on ohut ja pysyy hyvin naamalla, mutta ei hirveästi tarvi kyllä ilmeillä.

Naamio tuntuu viilentävältä.

Annoin sen vaikuttaa n. 20min. Naamio jätti jälkeensä aika paljon seerumia, jonka sai sitten levittää tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Toistaiseksi se ei ole kuivunut ja tuntuu hivenen tahmaiselle. Kasvoilla on edelleen viileä tunne ja jokseenkin virkeämpi.

Naamio on ainakin hoitanut hommansa, kasvot tuntuvat kosteutetuilta! Kuvauksessa lupailtiin, että naamio on hellästi kuoriva, siihen en osaa sanoa mitään. Kasvot tuntuvat kyllä sileältä, mutta niin ne tuntui saunan jälkeen muutenkin.

Voisin hankkia tällaisen toistekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...