perjantai 19. tammikuuta 2018

Ciaté - Carousel


Tällainenkin tuli välipäivä-aleista hankittua. En ollut koskaan ennen kukeillut Ciatén kynsilakkoja. 

Lakassa on runsaasti glitteriä, mutta kaipaa kaksi kerrosta. Lakkasin kynteni ns. töpöttämällä lakan kynnelle. Koen, että näin glitterin saa helpommin jäämään kynnen pinnalle, toisin kuin pitkin vedoin. Olen viime aikoina tottunut käyttämään leveää pyöreä kärkistä sivellintä, mutta tässä ei sellaista ollut. Siveltimen karvat on melkoisen taipuisat ja esim. kastaessa sitä uudelleen purkissa ne taittui helposti väärään suuntaan. En tiedä mahtaako useamman käytön jälkeen jäädä sojottamaan minne sattuu. 

Lakka kuivui todella nopeasti. Ensimmäisen käden kun oli saanut päätökseen, oli se jo alku päästä kuiva. Outo tunne, kun on tottunut perusmarkettilakkoihin, joiden kanssa saa olla tekemättä mitään ikuisuuden ja silti kynsiin saa jotain painaumia..

Näin toisena päivänä yhdestä kynnestä on lakka vähän lohjennut, olisi luultavasti helppo korjata vähän täppäämällä uutta. En ole vielä kynsilakanpoistoaineella poistanut, mutta epäilen toimenpiteen olevan ärsyttävä, niinkuin muidenkin glitterilakkojen kanssa. Lakan pinta on röpöläinen ja epäilemättä vanulappu jää siihen kiinni. Aikaisemmin minulla oli samaa lakkaa yhdessä kynnessä ja se tuntui pikkuhiljaa lohkeilevan pois, joten ei tarvinut käyttää poistoainetta.

Vasemmalla 2 kerrosta, oikealla 1.

2 kerrosta

Kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen lakkaan ja mikäli näen hyvässä alennuksessa, voin muitakin värejä hankkia. Tämä kyseinen väri maksaa esim. eleven.fi:ssä 13€.

24.1.2018 Edit: Lakka on lohkeillut itsekseen ja tarkoituksella jo irti kaikista sormista (oikeastaan jo jokunen päivä sitten). Ei ole tarvinut käyttää poistoaineita. En tiedä pysyisikö paremmin jonkin pohjalakan kanssa. Lakka on niin kovaa, että kun laittaa kynnen reunan alle, halkeaa puolet kynnen lakasta irti saman tien. Olen niin laiska laittamaan kynsiäni, että saisi hieman kauemmin kestää minun käytössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...