keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Maybelline, Python Metallic Lip Kit - 15 Venomous


Tämän päivän kosmetiikka heräteostoihin kuului mm. tällainen lip kit. En ole oikein koskaan innostunut tämmöisistä siveltimellä laitettavista huulipunista, mutta koska glitter. En ole aikaisemmin näitä nähnyt meidän citymarketissa, mutta meidän kylä taitaa tulla kaikessa melko jäljessä. 


Oli laitettava tuote heti testiin, kun kotiin pääsi! Huuliväri osio on melko kova, sitä saa vähän jopa painaa, että saa väriä. Käteen kokeiltuna tarvi useamman kerroksen, että väri peitti ihon. Glitteri on pehmoinen, niinkuin luomivärit. Voisi varmaan käyttää luomissakin, paketissa ei asiaa mainita. Ei kieltona, eikä vaihtoehtoisena käyttömuotona. 


Minä en ihan hirveästi ole harrastanut huulten väljäystä siveltimellä. Sen varmasti huomaa lopputuloksesta, mutta ei anneta asian häiritä. Minulla oli yksi ainoa huulisivellin (RT), se on hyvin pieni ja värin levittäminen vei pienen ikuisuuden. Loppujen lopuksi, kun sain rajat piirrettyä, täytin loput sormella. Edelleen tarvitsi pari kerrosta, että peitti. Glitteriä ei paljon tarvinut sormella töpötellä, niin oli tarpeeksi. 

Pakkauksesta sen verran, että kuvassa glitterissä näkyy ruskean ja vihreän sävyä. Minun mielestäni ei ole kuin vihreää. Pohjavärikin on pakkauksessa tummempi. Kuva siis on hyvinkin suuntaa antava mielestäni, mutta tykkään väreistä kuitenkin.


Väri ei hirveästi sotke, mutta minusta tuntuu, että se jättää jälkeensä sinertävän jäljen. Kädestäkin se oli hankala pestä pois.

Pakkauskoko: huuliväri, 1,5g ja glitteri 1,2g 
Hinta: 12,90€ Sokos. 
Sävyt: 05 Punainen, 15 Sininen ja 35 Lila

Kaikin puolin, vaikka värit onkin kivat, niin jatkossa luultavasti käytän vain glitteri puolta ja sitäkin jonkin matan huulipunan kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...