keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Iroha Nature Detox peel-off naamio Charcoal

Nyt kun olen intoutunut erilaisiin naamioihin, on tänään tälläinen pois kuorittava aktiivihiili naamio naamalla.

Levitettäessä tuoksui niin voimakkaasti minun nenään, että silmät meinasi alkaa vetistämään. Pakkaus oli helppokäyttöinen, katkaistava korkki systeemi, minkä pienestä reiästä sai siveltimelle pursotettua juuri sopivan määrän tuotetta.

Tuote sisältää siis aktiivihiiltä ja hedelmäuutteita. En tiedä mitä nuo hedelmäuutteet tosin on. 18g pussi näyttää riittävän useampaan kertaan, varsinkin jos sitä käyttää vain yleisimmillä ongelma-alueilla (otsa, nenä, poskipäät ja leuka). Pussista katkaistavan korkin avulla sen voi sulkea. Tosin minulla ainakin loppui kärsivällisyys korkin kanssa, se on aika tiukka saada paikoilleen. Naamio kuivuu noin 15-20min, kerroksen paksuudesta riippuen.

Naamion kuoriminen oli helppoa, lähti koko naamalta neljässä osassa. Ei tarvinut nyhrätä pieni osa kerrallaan. Kuoriminen tuntui luultavasti samalta kuin muidenkin kuorintanaamioiden kanssa, ei nyt kovin kivalta, mutta ei se äärimmäistä tuskaakaan tuottanut. Lopputuloksena kuorittua naamiota tarkastellessa, ei nyt ihan hirveästi tuntunut mustapäitä irronneen. Enimmäkseen naamiossa oli kiinni jotain pikkuisia ihokarvoja. Oletan nyt ainakin että minun huokoseni ei ole putipuhtaat.. Naamion jämät lähti naamasta kivasti vanulapulla.

Näin jälkeenpäin, naama tuntuu siltä, että se on käynyt vahauksessa. 😂 En tiedä johtuuko sekin, että naama tuntuu sileämmältä vain siitä, että se on karvaton. Myöskin hivenen punainen, mitä luultavasti on melko normaalia.

Merkistä en ole ennen kuullut, mutta sokoksesta näyttää olevan saatavilla kyseiseltä merkiltä myös aktiivihiili kangasnaamioita ja nenälappuja.


Iroha Peel-off Detox charcoal mask /Sokos, 4,20€

Edit: Tämä pikkuruinen pussi on melko riittoisa, en ole toki joka päivä käyttäny mutta sitä on edelleen jäljellä (2.4.). Ei ole kuivunut, kun pussin on sulkenut tuolla korkilla. Olen käyttänyt vai T-alueelle, leukaan ja poskipäille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...