tiistai 31. lokakuuta 2017

The Body Shop - Frosted plum, hand cream

Ostin viime vuonna joulun aikoihin äidilleni lahjaksi Frosted plum -lahjapakkauksen ( ellei ollut jopa toissa vuonna). Pakkaus sisälsi muun muassa body mistin, jossa oli glitteriä. Kyseinen sarja on mielestäni tämmöinen joulun alus erikoisuus. Kyseinen tuoksu on mielestäni aivan ihana ja oli ostettava itsellekin tuo body mist (Ihan jo sen takia, että pitäähän glitteriä olla). Huomasin tuossa joku aika sitten, että itselleni ostama mist vetelee viimeisiään ja olen sitä säästellyt, koska luulin etten sellaista saa enää ostettu. Ilokseni huomasin tuossa äsken Body shopissa vieraillessani, että kyseilen sarja on tullut taas joulu markkinoille kahden muun tuoksun voimin!

Asiaan, body mistiä en ostanut vielä, mutta ostin saman sarjan käsivoiteen. Olen ensinnäkin halunnut jo jonkin aikaa kokeilla Body shopin käsivoiteita ja nyt oli saatavilla tämä frosted plum, niin aina parempi! 

Ensi kokeilemalta voide imeytyy nopeasti ja tuoksu on vahva. Itseäni se ei häiritse, mutta jotakuta muuta saattaisi häiritä. Voide tuubi on aika pieni, en osaa sanoa kuinka kauan se mahtaa kestää. Itse innostun aina välillä rasvailemaan käsiä, innostuksen laannuttua jää yleensä rasvaa vielä jäljelle. Joten useammin käsiä rasvaavalle ei välttämättä yhdestä tuubista ole pitkäksi aikaa iloa. Tuubin koko on siis 30ml. En tiedä myykö Body shop näitä isommissa tuubeissa, niinkuin sanottu, kokeilen ensimmäistä kertaa.

Vaikkakin voide enimmäkseen imeytyy nopeasti, jättää se kuitenkin hivenen nahkean tunteen käsiin. Jo ensimmäisellä kerralla kädet kuitenkin tuntuu vähän pehmeämmiltä.

Menee luultavasti vielä hetki rasvaillessa, että osaa sen kummemmin tuohon pehmeyteen mitään sanoa! Mutta näin alkuun kyllä tykkään tuotteesta! Josko tästä käsien rasvailusta tulisi nyt tapa, se olisi tarpeen. Käteni on aika koetuksella töissä.


Frosted Plum, hand cream - The Body Shop, 5€


Käyn Body shopissa turhan harvoin shoppailemassa, omistan kuitenkin joitain tuotteita joista pidän. Mutta siellä on niin paljon tuotteita, jotka ei vaan yksinkertaisesti lopu minulta kulumallakaan. Yhtä body butter -purkkia olen kuluttanut jo hyvän tovin, eikä se ole vielä edes puolessa välissä. Kannatan kuitenkin esim. sitä, että kyseinen brändi on eläimillä testaamista vastaan ja niin edelleen. Kyllä rasvojen tarpeessa Body shop on varteen otettava vaihtoehto. Heidän tuotteen on aidon tuoksuisia niin sanotusti ja niin erilaisia tavan markettirasvoihin (joissa ei toki ole varmaankaan mitään vikaa). 

Hyvä tuote, tykkään! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...