keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Essence Ultra last instant colour - huulipuna

Eilen kajaalien lomassa ostin muutaman hieman tummemman huulipunan Essenceltä. Yleensä ostan kirkkaan punaisia tai pinkkejä, jotka on nättejä värejä, mutta harvemmin käytän. On hieman materialistin vikaa, mitä huulipuniin tulee. 

Toinen eilisistä huulipuna ostoksista oli ultra LAST - instant colour, 18 Violet gift. Värinä kiva tumma violetti, mutta itse huulipunan pää on levottoman iso. Mulla on melko pienet huulet, tuntuu että esim. ylähuulta ei ome juuri ollenkaan. Kyseisen punan levittäminen moisella päällä on melkosta sotkemista.


Yllä: Essence - Matt matt matt Vibrant shock, 09 Rockin' princess /Tokmanni, 2-3€
Alla: Essence - Ultra last instant colour, 18 Violet gift /Tokmanni, 2-3€

Niinkuin kuvasta näkyy, tämä kyseinen violetti on huomattavasti leveämpi ja tekee leveämpää jälkeä. Eikä kärki ole "terävä", niinkuin normaalisti, joten tarkat rajat on todella hankalia, varsinkin olemattomiin huuliin. 

Väristä sen verran, että olen yhden kerran nyt vasta kokeillut ja jälki on hieman läikikäs. Huulipuna on hieman kovan tuntuinen, eikä oikein ainakaan minun käytössä tunnu levittyvän kunnolla. Täytyy vielä kokeilla toki uudemman kerran.

Kuitenkin, en tiedä onko minun punani vain outo, vai onko tosiaan kaikki tuon merkkiset saman mallisia. En tajunnut moista katsoa. Loppujen lopuksi tykkään väristä, koitan saada sen toimimaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...