tiistai 10. lokakuuta 2017

Essence longlasting eye pencil

Ostin eilen kokeiluun Essencen longlasting silmäkyniä. Oletin, että nämä kävisi kivasti alasisäluomen rajaukseen. Yleensä jos rajaan, niin rajaan mustalla, joten valitsemani turkoosi tai violetti olisi mukavaa vaihtelua.

Kokeilin värejä kyllä käteeni, mutten tajunnut, että kynässä on glitteriä.. Ei sitä mielestäni lue missään, eikä näkynyt vasta kun silmässä. Olisi kai pitänyt tajuta siitä, että kynänkuori on hivenen glitterinen.

En tiedä onko nämä sitten kuitenkin vaan ulkoluomelle? Netissä kuitenkin on kuvia joissa ihmiset näyttävät käyttäneen sisäluomellakin. Tietty ei voi tietää onko juuri tämä tuote kyseessä..

Käyttökokemuksesta kuitenkin sen verran, että silmäni on herkät vetistymään ja yleensä alakajaalit häviää osittain muutaman ensimmäisen minuutin sisällä (voi toki johtua huonoista tuotteista), mutta tämä on pysynyt jo edes aamun ajan, mikä on saavutus. Silmät on kyllä aivan siinä rajoilla, että vetistääkö vai ei.

Josko näistä kuitenkin olisi hyötyä rahansa edestä!

Essence - 17 Tu-tu-tuoquoise / Tokmanni, 1,89€

P.S. Kuva lainattu netistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Estee Lauder / Pure color envy, liquid lip potion - Fragile ego, 420

Tämäkin on oikeesti joulun välipäivien ostoksia, mutta vähän jäänyt. 34€ Kicksistä, ostin 70% alennuksella 10,20€. En tiedä onko tämä p...